Hoi lieve Snuiters!

 

Even voorstellen.. Ik ben Jeanine, 28 lentes jong. Of nouja eigenlijk winters, want ik ben geboren in Januari haha. Met mijn man Sieds, mijn rechter hand achter de schermen en de held in het bijwerken van voorraden, woon ik in Veenwouden (Friesland).

In september 2019 is ons zoontje Jaivey geboren na 34 weken zwangerschap. Na de geboorte van Jaivey ben ik in een Postnatale Depressie beland. Tijdens de depressie ben ik veel meer gaan haken, en door al dat haken en de leuke items, kwamen er steeds meer bestellingen. Er kwam een Facebook en Instagram pagina en een KVK nummer.. Maarja dan heb je een kleintje en zie je zoveel leuke dingen om je heen en bij groothandels dat het een beetje uit de hand liep. Oepsiee en daar kwamen alle toffe merkjes al binnen. Toen zijn we direct gestart met een webshop om alle gave producten op te plaatsen en alles met jullie te delen.

Er kwamen zoveel leuke ideeën in me op en langzaam aan werd Vrolijke Snuiter uitgebreid, met veel handgemaakte en unieke producten maar ook met de leukste merkjes. En dat allemaal voor baby en kind, en natuurlijk ook een beetje voor papa en mama.

Iets met een uit de hand gelopen hobby haha, en dus moest man lief ook geregeld aan de klus. De garage werd omgebouwd tot werkkamer, die na een jaar alweer te klein was en dus nog maar een stuk er achter bouwen als voorraad kamer.

En dat stukje erachter bouwen deed hij even snel, want in Juli 2022 is ons dochtertje Maelynn geboren. Zwangerschapsverlof deden we niet aan haha, en de reden daarvan was en dus ook de reden waarom Vrolijke Snuiter eigenlijk bestaat..

Het is iets wat ik heel leuk vindt en waar ik veel energie uit haal en van krijg. Ik ben tijdens de Postnatale Depressie er achter gekomen dat ik ook iets voor mezelf moet doen, ik waar ik energie van krijg en vrolijk van wordt. Maar ook iets wat echt van mij is en waarmee ik tijd voor mezelf heb. En laat dat nou net met al jullie leuke bestellingen zijn! 

Nu zie ik je denken... Tijd voor jezelf? Je bent ja aan het werk dan.. Het leuke is, ik zie Vrolijke Snuiter dus echt niet als werk, meer als hobby of favoriete bezigheid. En daar was die weer: een uit de hand gelopen hobby haha. Het blij maken van mensen en nieuwe items ontdekken en ontwerpen. En hoe fijn is dat, dat je van je hobby je baan kan maken. Of dat je van je baan je favoriete bezigheid kan maken en daarmee tijd voor jezelf hebt. Werk waar je vrolijke van wordt en energie van krijgt. Wie wil dat nou niet! :)

 

Waarom de naam Vrolijke Snuiter? Kijk eens naar die kleine vrolijke en blije koppies, of eigenlijk die Vrolijke Snuiters. En alle toffe, gave en vrolijke producten voor de kleintjes. Daar wordt je zelf toch vrolijk van, en dan onze kleintjes al helemaal!

 

Liefs, Jeanine.

 

Vrolijke Snuiter

Jan Flintermanloane 8

9296VW Veenwouden

Tel: 0610312581

E-mail: info@vrolijkesnuiter.nl

 

KVK: 78111196

BTW-ID: NL003286494B31

IBAN: NL81 RABO 0354 8905 57

 

 

Vragen of opmerkingen? Neem contact op en je ontvangt diezelfde dag nog bericht terug. 

Ook bereikbaar via WhatsApp, Facebook en Instagram.

 

Producten worden binnen 1-2 dagen geleverd.

Handgemaakte producten worden binnen 14 dagen geleverd, mits anders krijg je bericht hierover.

Handgemaakte producten die op voorraad zijn worden ook binnen 1-2 dagen geleverd.

 

Is het mogelijk om jou product op te halen, of woont je in de omgeving van Peize / Veenwouden? Vul dan gerust in; Ophalen in Veenwouden.

Zo voorkom je onnodige verzendkosten! Wij nemen dan contact met jou op over de mogelijkheden.